iPhone akkumulátor csere árlista

iPhone 5/5S/SE/5C akku csere

5.900ft,-⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 5/5S/SE/5C készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 6 akkumulátor csere

7.500ft,- ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 6 készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 6 Plus akkumulátor csere

7.500 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 6 Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 6S akkumulátor csere

7.500 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 6S készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 6S Plus akkumulátor csere

8.500ft,- ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 6S Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 7 akkumulátor csere

7.500 Ft-tól ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 7 Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 7 Plus akkumulátor csere

8.500ft,- ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 7 Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 8 akkumulátor csere

8.500ft,- Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 8 készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 8 Plus akkumulátor csere

9.500 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 8 Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone X akkumulátor csere

15.000 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone X Plus készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone XS akkumulátor csere

15.000 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone XS készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone XS Max akkumulátor csere

15.000 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone XS Max készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 11 akkumulátor csere

15.000 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 11 készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 11 Pro akkumulátor csere

20.000 Ft,- ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 11 Pro készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere

20.000 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 11 Pro Max készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett.

iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12Pro max akku csere garancia vesztés nélkül

35.000 Ft ⌛ 24 óra

    Kiváló megoldás ha iPhone iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12Pro max készülékedbe nem szeretnél utángyártott akkumulátort vagy fontos , hogy mobilod ne veszítse el gyári garanciáját . 12:00-ig leadott készülékeket másnap 14:00-19:00 között lehet átvenni. Az iPhone keresés funkciót ki kell kapcsolni javítás előtt.