Samsung Galaxy S21 Ultra

Gyári kijelző csere Service Pack

Kijelző csere - 124.000 Ft ⌛ 60 perc

    A legtöbb esetben leejtés következtében sérül. De előfordulhatnak pixel hibák, víz okozta foltok, besárgult fehér háttér, vagy akár az érintőpanel is teljesen működésképtelenné válhat S21 Ultra készüléke.

Hátlap/kamera üveg csere Service Pack

Hátlap csere: 29.990 Ft/Kamera üveg csere: 9.900ft,- ⌛ 60 perc

    Megrongálódott hátlapod megsérheti a kezed illetve nem túl szép látvány. Célszerű cserélni ha baleset éri S21 Ultra készüléked . Előfordulhat az is, hogy készülékednek egy balszerencsés leejtést követően bereped a kamerát fedő üvege. Szerencsére ez könnyen és gyorsan orvosolható és nem is túl drága.

Akkumulátor csere Service Pack

19.900 Ft ⌛ 60 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol az S21 Ultra készüléked, akkor ezt az alkatrészt kell cserélni.

Hangszóró javítás

Tisztítás: 5.000ft,- csere: 14.990 Ft ⌛ 60 perc

    Ha az S21 Ultra készüléked hangszórói halknak bizonyulnak érdemes kitisztítani. Sajnos a tisztogatás nem elegendő , technikus kollégánk mikroszkóp alatt eltávolítja a hangszórórács szemmel szinte nem is látható lyukaiból a szennyeződést. Ez a beavatkozás a legtöbb esetben megoldja a hangszóró problémákat, ha nem természetesen cserélni szükséges.

Töltőcsatlakozó csere Service Pack

19.900 Ft ⌛ 30 perc

    lőfordulhat, hogy az S21 Ultra készüléked lassan esetleg egyáltalán nem tölt vagy lötyög a töltőkábel a töltőcsatlakozó nyílásban. Ennek többekl oka is lehet néha elég a hibás töltőcsatlakozót kiszerelni és alaposan kitisztítani, de az is előfordulhat, hogy cserélni kell a komplett dock csatlakozót.

Szoftverfrissítés/javítás

5.000 Ft-tól ⌛ 180 perc

    Szoftverfrissítés, hálózat függetlenítés, magyarosítás, régió váltás folyamata S21 ultra készüléken.

Előlapi kamera csere

19.990 Ft ⌛ 90 perc

    Önmagában ritkán romlik el az S21 ultra előlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül. Szerencsére ezen alkatrész cseréje viszonylag gyorsan kivitelezhető és nem túl drága beavatkozás.

Hátlapi kamera csere Service Pack

79.990 Ft ⌛ 90 perc

    Önmagában ritkán romlik el az S21 ultra hátlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül.