iPhone 11 Pro

KIjelző csere

Gyári minőségű: 37.900ft,-⌛ 30 perc

    A legtöbb esetben leejtés következtében sérül. De előfordulhatnak pixel hibák, víz okozta foltok, besárgult fehér háttér, vagy akár az érintőpanel is teljesen működésképtelenné válhat az iPhone 11 Pro készülékében. A szerelés időtartama: kb: 20-25 perc⏱

Hátlapi/kamera üveg csere

Hátlapi üveg csere: 35.000 Ft/Kamera üveg csere: 8.500ft,- ⌛ 2 nap/60 perc

    Megrongálódott hátlapod megsérheti a kezed illetve nem túl szép látvány. Célszerű cserélni ha baleset éri iPhone 11 Pro készüléked . Előfordulhat az is, hogy készülékednek egy balszerencsés leejtést követően bereped a kamerát fedő üvege. Szerencsére ez könnyen és gyorsan orvosolható és nem is túl drága.

Apple Iphone 11 Pro akkumulátor csere

Gyári minőségű:17.900 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 11 Pro készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett. Az iPhone 11 Pro akkumulátor csere átfutási ideje kb. 15 perc

Hangszóró tisztítás/csere

Tisztítás: 3.500ft,-/ csere: 15.500 Ft ⌛ 60 perc

    Ha az iPhone 11 Pro készüléked hangszórói halknak bizonyulnak érdemes kitisztítani. Sajnos a tisztogatás nem elegendő , technikus kollégánk mikroszkóp alatt eltávolítja a hangszórórács szemmel szinte nem is látható lyukaiból a szennyeződést. Ez a beavatkozás a legtöbb esetben megoldja a hangszóró problémákat, ha nem természetesen cserélni szükséges.

Töltőcsatlakozó csere/tisztítás

Csere: 17.500ft,-/Tsiztítás: 3.500ft,- ⌛ 30 perc

    Előfordulhat, hogy az iPhone 11 Pro készüléked lassan esetleg egyáltalán nem tölt vagy lötyög a lightning kábel a töltőcsatlakozó nyílásban. Ennek többekl oka is lehet néha elég a hibás töltőcsatlakozót kiszerelni és alaposan kitisztítani, de az is előfordulhat, hogy cserélni kell a komplett dock csatlakozót.

Szoftverfrissítés/javítás

4.000 Ft-tól ⌛ 180 perc

    Egyáltalán nem ritka eset amikor egy szoftverfrissítés félbe szakad valamilyen adatkapcsolati vagy árramforrás(hirtelen lemerül az akkumulátor) hiba miatt iPhone 11 Pro készülékeden. Ilyen esetben általában a készülék nem tudja betölteni a szoftvert így a mobil nem indul el vagy folyamatosan újraindul (almázik). Kicsit gyakorlottabb Apple felhasználók otthoni számítógpük segítségével újra tudják telepíteni a készüléket, de nem mindenki született házi hackernek, szervizünk készséggel segít a szoftveres problémák elhárításában is.

Előlapi kamera csere

22.500ft,- ⌛ 45 perc

    Önmagában ritkán romlik el az iPhone 11 Pro előlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül. Szerencsére ezen alkatrész cseréje viszonylag gyorsan kivitelezhető és nem túl drága beavatkozás.

Hátlapi kamera csere

39.900ft,- Ft ⌛ 60 perc

    Önmagában ritkán romlik el az iPhone 11 Pro hátlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül. Szerencsére ezen alkatrész cseréje viszonylag gyorsan kivitelezhető és nem túl drága beavatkozás.