iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max kijelző csere

Gyári minőségű:44.900 Ft,⌛ 30 perc

    A legtöbb esetben leejtés következtében sérül az Apple iPhone XS Max készüléked kijelzője. De előfordulhatnak pixel hibák, víz okozta foltok, besárgult fehér háttér, vagy akár az érintőpanel is teljesen működésképtelenné válhat..Az Apple iPhone 11 Pro Max kijelző csere átfutási ideje kb: 30 perc

Apple iPhone 11 Pro Max hátlap csere

Hátlapi üveg csere: 35.000 Ft/Kamera üveg csere: 8.500ft,- ⌛ 2 nap/60 perc

    Napjainkban a legtöbb készülék hátlapja üvegből készül, köztük az iPhone 11 Pro Max hátlapja is. Prémium érzést kelt használatkor, illetve lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Azonban könnyebben is sérül mint egy alumínium ház, nem mellesleg egy összetört üveglap sérülést is tud okozni a bőrünkön mind amellett , hogy nem is túl szívderítő a látványa. Az Apple iPhone 11 Pro Max hátlap csere átfutási ideje: 72 óra

Apple iPhone 11 Pro akkumulátor csere

Gyári minőségű:17.900 Ft ⌛ 15 perc

    Ha gyorsan merül, melegszik vagy bizonyos százaléknál kikapcsol esetleg már felpuffadt az iPhone 11 Pro Max készüléked akkumulátora akkor célszerű minnél előbb cserélni a további hibák elkerülése végett. Az iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere átfutási ideje kb. 15 perc

Hangszóró tisztítás/csere

Tisztítás: 3.500ft,-/ csere: 15.500 Ft ⌛ 60 perc

    Ha az iPhone 11 Pro Max készüléked hangszórói halknak bizonyulnak érdemes kitisztítani. Sajnos a tisztogatás nem elegendő , technikus kollégánk mikroszkóp alatt eltávolítja a hangszórórács szemmel szinte nem is látható lyukaiból a szennyeződést. Ez a beavatkozás a legtöbb esetben megoldja a hangszóró problémákat, ha nem természetesen cserélni szükséges.

Töltőcsatlakozó csere/tisztítás

Csere: 17.500ft,-/Tsiztítás: 3.500ft,- ⌛ 30 perc

    Előfordulhat, hogy az iPhone 11 Pro Max készüléked lassan esetleg egyáltalán nem tölt vagy lötyög a lightning kábel a töltőcsatlakozó nyílásban. Ennek többekl oka is lehet néha elég a hibás töltőcsatlakozót kiszerelni és alaposan kitisztítani, de az is előfordulhat, hogy cserélni kell a komplett dock csatlakozót.

Szoftverfrissítés/javítás

4.000 Ft-tól ⌛ 180 perc

    Egyáltalán nem ritka eset amikor egy szoftverfrissítés félbe szakad valamilyen adatkapcsolati vagy árramforrás(hirtelen lemerül az akkumulátor) hiba miatt iPhone 11 Pro Max készülékeden. Ilyen esetben általában a készülék nem tudja betölteni a szoftvert így a mobil nem indul el vagy folyamatosan újraindul (almázik). Kicsit gyakorlottabb Apple felhasználók otthoni számítógpük segítségével újra tudják telepíteni a készüléket, de nem mindenki született házi hackernek, szervizünk készséggel segít a szoftveres problémák elhárításában is.

Előlapi kamera csere

22.500ft,- ⌛ 45 perc

    Önmagában ritkán romlik el az iPhone 11 Pro Max előlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül. Szerencsére ezen alkatrész cseréje viszonylag gyorsan kivitelezhető és nem túl drága beavatkozás.

Hátlapi kamera csere

39.900ft,- Ft ⌛ 60 perc

    Önmagában ritkán romlik el az iPhone 11 Pro Max hátlapi kamerája, de van rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik. Legtöbbször leejtés, vagy beázás hatására sérül. Szerencsére ezen alkatrész cseréje viszonylag gyorsan kivitelezhető és nem túl drága beavatkozás.